×
XCMG er ankommet!

XCMG er ankommet!

2022/02/11
Vi i Liftgruppen har landet en viktig avtale, og er fra 2022 distributør av høykvalitetsprodukter fra det globale selskapet Xuzhou Construction Machinery Group (XCMG). Vi får sakselifter og bomlifter med elektrisk- eller drivstoffmotor og forskjellige arbeidshøyder, smiler daglig leder Arne Jørgensen.

Global og konkurransedyktig

Liftgruppen vil dermed distribuere og drive service for en stor global produsent av lifter, anleggs- og industrimaskiner. Konsernet, som har historie helt tilbake til 1943, er verdens femte største produsent av konstruksjonsmaskiner. XCMG har stor innflytelse i bransjen og er konkurransedyktig med et komplett og stort produktspekter for bransjen. Teknologisk er de langt fremme, og grønn teknologi er en viktig del av forretningsfilosofien. På verdensbasis kan XCMG slå i bordet med blant annet:
  • 6 internasjonale forskningssentre
  • 46 store delesenter
  • 14 produksjonssteder
  • Dekker 183 land
 

Lifter for enhver bruk

Liftene er svært driftssikre og består av kjente kvalitetskomponenter som skaper konkurransekraft med alle modeller. Bomliftene kan gi arbeidshøyder helt opp til svimlende 60 meter, mens sakseliftene leveres med arbeidshøyder mellom 5 og 20 meter. Maskinene støyer lite og gir glimrende økonomisk effektivitet. Utvalget av modeller er enormt stort, slik at lifter fra XCMG dekker de aller fleste behov som kan dekkes med en lift.

Kontakt oss
  • Salg

DEL